kl 23:04
vem är jag?

för er som precis har hittat hit så kommer här en
liten kort introduktion på vem jag är.

namn: elin (mina föräldrar döpte mig och mina fyra syskon på bokstaven e)
ålder: 25
kommer ifrån: karlskoga i värmland
bor: i en trea i göteborg tillsammans med sebastian och kaninerna gördi
s och temla. ett av rummen fungerar som min atelje/kaninrum.
gör: just nu vikarierar jag som fritidspedagog i väntan på att studierna till lärare ska börja
gjort innan: jag har bland annat läst genusve
tenskap (göteborgs universitet), konsthantverk (kävesta folkhögskola) och fri konst (örebro konstskola). förutom studier har jag också hunnit med att jobba på ica i några år.
framtidsplaner: läsa till bildlärare
har bloggat sedan: augusti 2007 på samma adress. här kan man läsa om allting i och utanför min verklighet, precis som det står. innehållet är brokigt och inte alltför förutsägbart hoppas jag.
tycker bäst om: färg! djur, våren, kreativitet, inspiration och snusk, pyssla, att samla på allt, snusa gördis bakom örat, upptäcka ny musik, bilsemestrar, att skicka och att få post, när man får inspirations erektion, plocka svamp, pennor (har för många för mitt eget bästa. kan kalla mig för fetischist), fåglar, loppisfynda hemma i värmland, de värmländska skogarna. samt att superhypa värmland när jag inte är där.
tycker inte om: bär och kött
bästa redskapet: pennan
en bra bok: skissblocket jag alltid har i väskan. läser inte så mycket längre för jag har alldeles för mycket spring i bena för att sitta still för länge och läsa. jag behöver göra saker med händerna jämt. bläddrar hellre i inspirationsböcker, bloggar eller magasin.

är det någonting ni undrar över så är det bara att fråga!

translation: a short presentation of me. read it in english -> here <- (the 'google translate' make such a crappy translation but i have tried to make it readable)

6 kommentarer:

gittilou sa...

"samt att superhypa värmland när jag inte är där." eeeh.. JA! ;) men vadå, gillar du inte bär?! jag är helt chockad. men du gillar väl min marmelad? va va?


ps. jag blev helt glad av att läsa det här, och tro mig, jag var på dåligt humör innan.. INTE ÄTIT SEN KL HALV TOLV!

ps2. jag har tänkt ha en så kallad frågestund, men jag känner mig så fånig så det går inte, bara att skriva ordet frågestund får mig att känna mig så där obehagligt blogg-käck. den här sortens infoinlägg är ju mycket bättre.


PUSSSSSSSSSSS mitt love

elin sa...

hahah åh! jo, det gör jag säkert, har inte öppnat den ännu. den blir god att ha till en glassdessert eller så :)

bra att du blev glaa :) puss påre!

ps: gå å ät.

Dita sa...

Roligt att du ska läsa till bildlärare! Jag är inne på min fjärde termin på bildlärarprogrammet här i Stockholm.

Är det låg/mellan eller högstadiet/gymnasiet du kommer att utbilda dig till?

elin sa...

hej dita!

det är främst de äldre som jag vill jobba med, gymnasiet. vad jag tror nu iaf, det kan ju komma att ändras. vilka åldrar läser du?

Dita sa...

Roligt med gymnasiet, ska bli intressant att se hur det går nu när de estetiska ämnena inte längre blir obligatoriska.

Jag läser f-6,tycker att små barns bildskapande är så himla fascinerande! Eller egentligen tycker jag att all slags bildskapande är fascinerande, så det är väl mer så att det är de små barnens tankar och idéer jag finner extra spännande.

elin sa...

ah, kul med f-6. det är jättefascinerande. nu har jag varit vikarie i en åk1 och haft bild och andra kreativa aktiviteter med barnen och det är verkligen jättekul!! och ännu mer när man märker att det fastnar, att de gillart. och ideerna sen! :D

jag tycker det är intressant på två olika sätt med de olika åldrarna. olika plan också även om båda kanske kan vara experimentiella.

(allt är baserat på mina egna antaganden och snack med vänner som är bildlärare, jag har eg ingen koll påt :))