kl 19:10
helgens fynd

i lördags var jag på stadsmissionen, då hittade jag denna fina vas i lila glas. lite dyrare prislapp på 50 kronor, men den fick ändå följa med hem. perfekt att stoppa vårblommor i och i väntan på blommorna så står den fint i bokhyllan.

translation:
my latest second hand find, a purple glass vase.

3 kommentarer:

gittilou sa...

ja, perfekt färg och form! <3 du undrade var jag var i helgen, och det ska jag tala om för dig: jag var EVERYWHERE (nästan), dvs: bråten, rävåsen och pingstis. ändå lyckades jag begränsa mig till relativt lite grejer, bra bra. upptäckte att den där loppisen där jag & mor tänkt sälja har öppnat nu, ligger vid rävåsens, men vi åkte aldrig dit. får bli nästa gång. och japp, när du kommer hem piper vi iväg på loppis, kan inte sägas för många gånger ;) och då kanske jag har körkort?! :O peppar peppar.. eller mer; hoppas hoppas.

gittilou sa...

.. å kul att du gillar molnmobilen! jag funderar på att göra fler. yllemolnkudde låter kul!

Elin Karlsson sa...

omg yes vad bra! då gör vi banne mig hela loppissvängen! :) hurra. det kommer bli kul.. men kanske att vi slåss om sakerna?! :O jah menar vi harju rätt lika smak. fast det ska nog gå braaa. och klart du ahr körkort då, det ärja bombsäker på.

kanske något att tänka på till vårt projekt? puss