Bästa praktikplatsen
Jag har haft praktik i sex veckor och i fredags som var sista dagen, fick jag och Moa gå loss i förrådet på alla gamla skolplanscher (med svenska växter, djur och insekter, människans anatomi med mera med mera) som skulle slängas(!!!), och ta med oss hem. Vi tog så många som vi orkade bära...armarna var gele efteråt, för tro det eller ej, de väger en del!
Men jag tackade (och kramade) den helt okända tjejen (som tydligen var en granne två hus neråt gatan) som helt osjälviskt frågade om jag ville ha bärhjälp och hjälpte mig hela vägen fram till dörren på tredje våningen. Av såna gester får man minsann hopp om mänskligheten igen! Tack, anonyma tjej. Och tack Annika som lät oss gå bananas i förrådet. Några planscher behåller jag själv och några tänkte jag sälja.

Här ser ni några av planscherna, de flesta är med svenska växter som de här.

Den här med pelikanerna på är lite mindre än de andra men är lika fin för det.

Jag tog en med flugans anatomi som jag tycker är rätt frän men som Sebastian äcklas enormt över och som han inte under nåra omständigheter vill ha på väggen.

Fast denna med isbjörnsfamiljen är nog ändå min favorit.

5 kommentarer:

Johanna (Tokyo - Love) sa...

Oj så fina! De med växterna skulle jag gärna ha.* Härligt att praktiken varit så bra!

elin sa...

I know, jag har spanat på den med linnean (som hängde i bildsalen) ända sen förra våren när jag kom dit första gången. och så hittade jag en likadan i förrådet :) hurra!

tilda sa...

nämen åh vad avundsjuk jag blir! jag skulle inte tacka nej till en fluga... vad kommer du sälja dom för sedan? :)

Anonym sa...

Mellan 300-500 tror jag, det är vad de går för på tradera & blocket / elin

emma sa...

herre min ge vilken önskedröm! Jag blir inte lite avis kan jag meddela ;)