Blog award
Tanken med blog award är att man i sann "sprid or
det"- anda uppmärksammar och tipsar andra om fina och roliga bloggar. Att visa uppskattning för sina favoritbloggar.

När man fått en award ska man följa dessa instruktioner:

  • Länka till personen man fått nomineringen av.
  • Välja ut 5 favoritbloggar, tipsa om dem, gärna med en beskrivande motivering.
  • För att slutligen göra de 5 bloggerskorna uppmärksamma på att de givits en Blog award. Förhoppningsvis upprepar de denna procedur!
Som jag låtit viska lite om tidigare men inte hunnit med, så har jag fått två blog awards av två fina damer.

Det första fick jag jag av Johanna, med bloggen Tokyo Love. Så här fint breskriver hon min blogg: "Pyssel, roligheter och tänkvärda ord. Elins blogginlägg får e
n alltid på bra humör".

Och det andra fick jag av Emma, med bloggen Emmas kompott, som skriver så här fint om mig och min blogg: "Elin är en kamrat och konstkunnare, ofta fullproppad med idéer och kreativ lusta, hon är också modig på det där sättet som vi/jag skulle vilja va, med inte ä
r. Som att hon går i demonstrationståg och dumpstrar. Det finns ingen hejd på Elins förmåga att producera balla grejer eller komma på sådant som att driva upp ett eget ekträd. Dessutom har hon två fina kaniner."

Tack så mycket till er båda! Jag blev riktigt smickrad och glad! Nu är det alltså min tur att tipsa/visa uppskattning för fem av mina favoritbloggar:

Sabina -
Alltid lika starka, härliga och ins
pirerande Sabina som har bloggen bra teckning. Att kalla bloggen för bra teckning är ingen överdrift för Sabina är verkligen begåvad med pennan. Jag älskar hennes ful, vulgära figurer och tolkningar av verkligheten. Och humorn, alltid med humorn som esset i rockärmen! Vi gick på Konstskola tillsammans och har sen dess hållit kontakten, vilket jag är riktigt glad över för är det någon som kan få ett helt rum att dansa och le så är det Sabina!
(bild en av Sabinas teckningar)


Malin Ahlin - Jag blev riktigt glad när jag för sisådär nåt år sen i cyberspace snubblade över denna lilla bloggpärla. Malin har en blogg full med tips på serier, böcker och kreativa ideer blandat. Hon inspirerar med sin lekfulla stil och färgglada sinne. Och det lekfulla är nog det jag gillar mest, för man är aldrig för gammal för lek! Och sist men absolut inte minst, ta å spana in hennes fantastiskt fina teckningar.
(bild: Malin i pannbandet ho
n vann i min lucia-tävling)

Ingrid
- Ingrids blogg är en av de jag följt längst och är en sån blogg som man kan komma tillbaka till då och då och återupptäcka allt fint denna handlingskraftiga kvinna gör. Ingrids blogg är full med vardagsbilder vars glada liksom hjärtliga stämning smittar av sig genom dataskärmen. Hon kommer med inspiration och tips på olika gör-det-själv-ideer som då och då varvas med tänkvärd ord. Gör dig själv en tjänst å klicka dig dit!
(bild)

Gittan
- Johanna är en kär vän även bortanför dataskärmen. Hon har det största hjärtat någon bär och
hon skriver på det där modiga, uppriktiga och ärliga sättet om sina känslor och brister som jag önskar att jag bemästrade. Dessutom kommer hon med pysselinspiration och kloka ord och har en humor som heter duga! Och spana speciellt in hennes egna alster. Sen tycker jag att det är hur snitsigt som helst att hon har ett alterego (som jag också gärna kallar henne för istället för hennes riktiga namn)!
(bild)

Lajka
- Är en blogg som jag alldeles nyligen upptäckte och som jag direkt fastnade för pga de fantastiska teckningarna och färgerna som bara pumpade ut inspiration åt mitt håll. Jag är säker på att denna blogg kommer fungera på samma sätt för även er, så spana in den vettja!
(bild)

4 kommentarer:

Malin Ahlin sa...

Åh så fint! Tack så mycket gulliga du! Jag får finurla lite på det här.

Ingrid sa...

Men åh vad fint och kul!! Jag antar utmaningen men behöver fundera på saken.

Bra teckning sa...

Åh tack! finfina ord du gav mig!! PUSSAR

elin sa...

Tack själv finingar! :)