Lite som det är
Just nu är jag väldigt väldigt trött, ända sen min blindtarmsoperation har jag haft fullt upp med praktik, skolarbeten, julmarknad och jul över huvudtaget, även om jag varit sjukskriven så känns det ändå inte som att jag vilat upp mig tillräckligt innan jag kom tillbaka.

Jag känner mig liksom inte utvilad eftersom jag sovit dåligt ända sen operationen. Och inatt drömde jag en mardröm, den första på säkert flera år. Allt jag vill just nu är att få sova, helst tills det nya året kommit. Och helst ska alla saker jag ska göra innan dess, essä-skriveri, julstök och firande redan klarat av sig själva utan ansträngning från min sida.

Lite så känns det.

Men idag ska jag i varje fall våga mig iväg till gymmet för första gången sen operationen så jag hoppas bli lite piggare, för nu har jag vistats för mycket i mitt eget huvud ett tag så nu ska kroppen få jobba istället.


Translation: I just want to sleep, I'm really exhausted right now. Today I'm going to the gym for the first time since my surgery, I think it will do me some good.

2 kommentarer:

emma sa...

Hoppas att du fick lite pigghet av träningen! och jag hoppas också att du ska få vila, eller kanske ta dig vila. Kram

Elin sa...

Träningen gjorde susen, det är alltid skönt å röra på sig :) nu ska jag sova, natti natt