Jag har sovit!
Äntligen har jag fått sova och vakna utvilad! Inatt sov jag sisådär en elva timmar genom stormväder å allt och vaknade pigg som en mört. Så dumma narkos-hangup släng dig i väggen! Och hela natten drömde jag att jag åkte båt och det ska enligt, efter googlande på drömtydning, betyda att man är i kontakt med sina känslor igen och det kan ju bara vara bra.

Kanske beror det på att jag fick sova i min egen säng och bre ut mig, eller kanske på att jag igår fick massage och akupunktur av min faster på hennes klinik, kanske var det John Blund eller så beror det på att jag var klar med min essä och kunde pusta ut, vem vet? Jag är hur som helst väldigt tacksam.

Translation: I could finally sleep last night. I slept for 11h and woke up well rested and at peace. Thank you Sandman.

4 kommentarer:

emma sa...

Jag vill utbringa ett stort och härligt : HURRAH! för sömnen!

elin sa...

Tack å bock! Huvva skönt det var :)

gittilou sa...

fantastiskt!! bra där sömnen. jag fick också akupunktur igår, i nacken/halsen. lite läskigt för det var på den sidan med ärret, men ändå gött. ska få mer nästa vecka :O

elin sa...

Va bra! Jag fick också på mitt ärr, för att minska det, det i naveln är rätt så fult, men det kändea ingenting. Sen fick jag nålar i fötterna, handlederna och busfrön i örat :)