kl 09:16
tada!

så här blev pyntet jag gjorde igår. precis som på beställning med mycket färg, glatt och nästan som godis.

jag är mycket nöjd med resultatet. vad tycker ni? det enda material som jag använde var nål och tråd, pärlor och filt (köpt på ö&b med johanna för en tjuga). ja och så en sax att klippa till filten med.

det var så roligt att göra att det var svårt att sluta! vilket resulterade i att jag hade ganska många så då gjorde jag ett stort fång med kvistar som står på köksbordet och så ett lite mindre som står i hallen.

translation:
these are the decorations i made yesterday. lots of happy colors (it looks a bit like this candy), fun and easy to make (i only used a needle, thread, felt, pearls and some scissors).

4 kommentarer:

gittilou sa...

det är jättefint!!!! jättesmart att använda pärlor till den sortens dekoration. <3

återigen kan man undra om vi är samma person eller om vi kör nån sorts telepati; jag tjuvstartade påskris-pyntet igår när jag slötittade let's dance med mamma! eller, vi får se om det blir påskpynt.. det är iaf gult & lila och ska gå att hänga i ett ris om man vill. du får se sen!

elin sa...

åh haha! hurra vad bra. jag tror du är min andra del.

spännande! :)

Anonym sa...

Jättefint! Skoj med lite pimperi så hära i ferbruari måste jag säga. jag har med en kvist skoj att variera! KRAAM emma

elin sa...

absolut! :) mera sånt. ja din kvist är jättetjusig, det var när vi var hemma hos dig i november som jag blev lite inspirerad att ta in grenar faktiskt så tack ska du ha :)
kram!