Får jag lova att presentera..
..vår nya familjemedlem, Heddy! Jag hade tänkt vänta lite med att berätta men jag klarade inte av att suga på karamellen längre för jag har totalt kärat ner mig i lilla Heddy.

Heddy, som fått sitt namn efter den görhäftiga, vackra och talangfulla skådespelerskan och uppfinnaren Hedy Lamarr, blir åtta veckor idag. Hon väger typ ingenting, har massa päls med en vit nos och de finaste blåa ögon man sett. Hon kommer ifrån Östergärdets kaningård och är en teddyvädur (vilket betyder att hon kommer få jättetjock och lång päls och har mindre öron). Som jag berättade i ett annat inlägg så var hennes kull inte planerad, men det gör henne inte mindre värd för oss. Och att hon blev avtingad precis när vi var där gör att det känns ännu mer som att det var menat, för ska jag vara riktigt ärlig så trodde jag inte att vi skulle åka därifrån med en till.

Vi tar det lite lugnt i början så att hon inte ska bli rädd för allt nytt så vi har inte bekantat oss och gosat alltför mycket eftersom det är nog stressigt med allt annat nytt. Hon är ännu inte könsmogen vilket gör att relationen med Temla fungerar bra. De verkar förövrigt trivas bra tillsammans, de sprang runt och lekte och gjorde glädjeskutt tillsammans. Och där är också svaret på frågan om Temla verkligen behöver ha en vän. Vi tackar alla kåte Björn för hans rymning.

Jackpott!

Translation: Say hello to our new family member Heddy, namned after Hedy Lamarr (supercool, beautiful and talented actress and inventor). She has cute blue eyes and the tiniest little nose. Temla and Heddy seems to get along really well, they've been playing and jumping around together so that's a really good sign.

7 kommentarer:

tilda sa...

vilken söt teddyheddy! :)

gittilou sa...

NOSEN <3 ja bakbenet.. ja alltså! välkommen hem heddy!

gittilou sa...

NOSEN <3 ja bakbenet.. ja alltså! välkommen hem heddy!

gittilou sa...

men fan vad fel det blev nu då. jag menade alltså "..ja allt!" och bara en gång. hehe. eller ja, två gånger hade suttit fint om jag bara skrivit rätt.

Johanna (Tokyo - Love) sa...

Ja, vad mysigt! Tänk så bra det verkar bli och härligt att Temla blev så glad!

emma sa...

JA hurra!! och hej fluffiga fina Heddy!

elin sa...

Ja alltså, vi är jättekära i henne! Hon är så go, plus att hon är jätterolig att sitta å titta på eftersom hon är så liten så ser allt så kul ut. allt i mini liksom.