(Jul)kalender
Jag har inte någon lust till någe va jul heter i år. Känslan har liksom inte infunnit sig. Därför kom jag när jag vaknade i morse på att man kanske skulle ta å ha en julkalender med ett inlägg om dagen här på bloggen.

Kalendern skulle då innehålla handarbete, gör-det-själv-ideer, foton eller vad jag anser passar för dagen. Och för att göra det lite roligare så tänkte jag att kalendern skulle ha ett litet interaktivt inslag där ni också får vara med i till exempel en tävling där man kan vinna en julklapp, eller varför inte en omröstning av något slag eller bli utmanade (inget läskigt jag lovar) till något som ni sedan publicerar på era egna bloggar (eller mailar in till mig som jag sedan publicerar här).

Vore inte det kul?

Kanske kan man rentav få önska en ruta i min julkalender också..?
Önskningar och ideer mottages om sådana finnes. Tack på förhand!

(bilden är från förra året, vi har fortfarande tio plusgrader och regn här..)

Translation: I haven't gotten the Christmas spirit or feeling it you will, so i figured maybe it will come to me if i started some sort of advent calender of my own right here on my blog.

4 kommentarer:

Johanna (Tokyo - Love) sa...

Låter mycket trevligt, det ser jag fram emot! Men i en kalender är det väl luckor och inte rutor..? (hmm, märker ord ja)

elin sa...

Hha ja du har ju rätt...

gittilou sa...

ja julkalender! styr upp det här elin, jag har ingen julkänsla heller.. men det är nog för att min adventsljusstake inte är klar och för att jag sprang runt i stockholm på självaste första advent.

emma sa...

oh! Do it! Låter som en bra idé :D