habilitering
nu när jag fått dra ner på tempot ganska mycket efter operationen så har det inte känts alltför jobbigt eftersom att sticka, rita och småpyssla är förträffligt bra habiliteringsgöromål. jag tillhör de som slappnar av när händerna får arbeta, som kan fokusera bättre på en föreläsning om jag exempelvis stickar eller ritar. utan handarbete skulle jag nog blitt alldeles prillig!
och tack vare att jag låter handen arbeta så har jag numera 20 stickade sotarmössor och 40 stickade pannband som jag ämnar sälja på HDK:s julmarknad om några veckor. jag har redan sålt några pannband och en mössa så det känns jättekul! förutom mössor och pannband så tänkte jag även sälja julkort (som jag designat själv såklart), girlanger, halsband och ev. filmismagneter.

klicka på länken här för att läsa mer om marknaden eller ännu bättre kom och besök den någon av de tre dagarna den håller på, vi ses!

(sorry för den dåliga bilden, tänkte ta nya fina bilder på pannbanden snart)

translation: knitting is a good way to rehabilitate yourself, i've made 2o hats and 40 headbands so far wich i will sell at my schools
christmas market in a few weeks.

2 kommentarer:

emma sa...

oj jag vet nog ingen så produktiv som du elin. herre min ge! Du får visa dina stuff här på bloggen. kram!

emma sa...

julmarknad menade jag inte mässa.