synopsis
som ni hört här tidigare håller jag just nu på med ett eget arbete till skolan och idag efter en skön skogspromenad och bollning av idéer tillsammans med sanna har jag nu ÄNTLIGEN fått tummen ur rumpan och fått peppen tillbaka.

som det ser ut nu så är tanken att jag ska göra en film, så idag har jag gjort en synopsis till denna, skrivit ner vad som skall fixas tills jag får mitt stativ i posten och kan börja filma samt gjort en inköpslista (se bild) på viktiga ting till genomförandet av filmen. jag har gjort lite film för ungefär hundra år sen på teknik som idag är ungefär lika föråldrad men jag hoppas att det tillsammans med final cut genomgångarna vi hade tillsammans med katarina nitsch på örebro konstskola för längesen, skall hjälpa mig på vägen.


vi får se hur det går så håll tummarna!

man kan även följa processen på min skolblogg -> här <-

translation: i'm now working on a project for school, and i've decided to make a stop-motion-film. i'm not sure on how to handle the technique but i think i'll figure it out. i'm positive! please keep you're fingers crossed for me! i'll show you the progress soon.

2 kommentarer:

emma sa...

spännande med film!

elin sa...

jepp, har äntligen kommit igång så det känns möcke bra! :)