kl 17:42
så här ser jag ut
jag är nyss hemkommen ifrån jobbet som lärarvikarie, med i väskan har jag en bunt med teckningar som barnen gjort. jag har lärt dem vad ett självporträtt är för något så idag har jag och några barn ritat självporträtt samt ritat av varandra. ett av barnen ritade av mig så för er som undrar hur jag ser ut så ser jag ut precis så här.

som att jag skulle vara en "wigger", heta Gwen men kalla mig för LaRhonda, älska breakdance och att åka skateboard i mina fallskärmsbyxor och nyss klippt mitt lila hår till en helikopterplatta. cirka 1982.

jag älskar barnteckningar och konst! de är så härligt naivistiska som det bara kan bli. igår ritade vi till exempel sandstormar när vi skulle illustrera ett av de fyra elementen på bildlektionen.

translation: today i learned the kids in my class what a selfportrait was. one of the kids made this drawing of me. can you see the resemblance? i love kids drawings!

3 kommentarer:

gittilou sa...

ja visst är det fint med barnteckningar! och de är så generösa med dem. "titta!" "åh vad fin!" "du får den.." och sen snabbt iväg och rita en till.

emma sa...

du ser ut som en i tweenies, det är en brittisk barnserie, youtuba. så fattar du.
finfint att de gillar dig./emma

elin sa...

haha ja :) och säger man att man inte kan ta alla deras teckningar så tvingar de en! haha :)