kl 23:38
är det en vanlig dag?

nej, för det är min tjugofemte födelsedag! hurra, hurra, hurra!

idag har jag haft en helt amazing födelsedag. sebastian har varit superhemlig och sneaky i flera veckor nu och idag förstod jag äntligen varför. han är så fin. dagen började med att jag fick frukost och presenter på sängen sen har det bara rullat på med sill-lunch, restaurangbesök och bio premiär. överraskningarna och gratulationerna har haglat över mig. jag är superglad för alla fina gratulationer och ord och helt lyckligt tacksam över presenterna som jag fått. jag hade önskat mig en enda sak i födelsedagspresent (en digital systemkamera) som jag absolut inte trodde att jag skulle få. men vad får jag om inte exakt just det?!

jag älskar den här dagen! jag vill inte att den ska ta slut.. som tur är får jag fylla år i typ tjuge minuter till. sen ska jag gå och lägga mig, för imorgon, då vankas det kalas. men först vill jag säga,

TACK

ps: det är även gördis fyraårsdag idag. hon har också fått paket.

translation:
today is my 25th birthday! i have had the most fabulous birthday one could wish for. the surprises have been raining over me all day. i don't want this day to end!


ps: today it's also gördis 4th birthday.


2 kommentarer:

Anonym sa...

värsta fina fotot nya kameran eller?! hurra för dej bejbi! puss från lisa

elin sa...

You know it! den är ju bara BÄST, jag älskar den <3 (och dig!)