Oj oj oj..
Det kanske inte ens blir kalenderpyssel idag heller, jag lovar inget.. vi får se. För idag damp detta spel ner i inkastet. Jag blev minst sagt fundersam när ett tjockt paket i mitt namn pressades in genom inkastet. Jag slet upp det snabbt som ögat och blev ännu mer fundersam när jag fann ett nytt tv-spel inuti och ringde med detsamma upp Sebastian (som är å jobbar i Värmland) för att höra mig för om han möjligtvis beställt det eller om det var nåt fuffens på gång. Mycket riktigt så var spelet vårt så idag ska jag ta mig an det.

Jag älskar överraskningar!

Fast först måste jag gå ner till torget för att köpa kaninmat, högst ovilligt kanske ska tilläggas, att gå ut, inte att köpa maten. Det blåser ju så förbannat, den här gången är det "Emil" som viner och skakar fönsterrutorna. Igår trodde jag att alla krukor och balkonglådor på balkongen skulle ryka med i Emils vindilar och eftersom vi bor i ett gammalt hus så känner man vinden i ansiktet till å med inomhus! Inatt drömde jag om sommaren..


Translation: I got a new videogame in the mail today. I love surprises! It was sent by Sebastian who's away working this week.

4 kommentarer:

Johanna (Tokyo - Love) sa...

Ja! Rayman! Vi har raving rabbits, det är ju sjukt kul. Men lite svårt..

Blåser en hel del på Öland också.. ta det försiktigt om du går ut.

elin sa...

Ja nu har jag bekantat mig med spelet hela dan å jäsiken va kul det är! lite trixy på sina ställen men gudars va kul det är.. gamenight kanske vi bör ha snart?1

emma sa...

HA! martin köpte det förra veckan! jag hade med tänkt att göra ett inlägg om det hihi :D Love it!

Elin sa...

Åh skoj! Visst ärä bra!! :)