jag är publicerad
kommer ni ihåg det här verket som jag gjorde till projektet "offentliga rum"? nu känns det lite som att projektet fått vingar och lever ett eget liv (hurra!). jag ska berätta varför:

jo, först kan jag berätta att jag fått veta att verket fått sitta uppe på den busskur som ni ser på bilderna från torsdag till måndag. vilket jag inte trodde, som mest trodde jag det skulle få sitta uppe några timmar innan reklamen claimade tillbaka sin plats. det ser jag som en seger. konsten (elin) vs. reklamen 1 - 0 !

och som nummer två kan jag berätta att projektet är publicerat i nya numret (#109) av faktum, vilket jag givetvis tycker är jättekul och jag känner mig ärad som får vara med i en sån bra tidning! (tack för tipset stefan)

-> här <- kan man läsa mer om projektet.

translation: my work "time stand still here" for the school project about public space has been published in the latest issue of faktum magazine. it's almost as if the project lives a life of it's own now. fun!

3 kommentarer:

Tokyo - Love sa...

Grymt, som jag skrev på 'andra' bloggen. Jättekul att det blivit uppmärksammat men också att det fått sitta kvar så länge!

http://sakuradesu.blogg.se/

emma sa...

Vad jätteskoj elin! måste kännas himla fränt ! heja dig och konsten!

elin sa...

Tack för påhejning :) det peppar självklart!